Teljeskörű program a teljes élethez...

BIOCLINIC - AZ ARCÁPOLÁS KIRÁLYNŐJE
Az esztétikai sebészet inspirálta Bioclinic-sorozat különböző, speciális bőrtünetre kifejlesztett gyógykozmetikumokat kínál. A fejlesztők olyan hatóanyagokat és technológiákat alkalmaznak a termékekben, amelyek hatékonyan javítják az olyan bőrtüneteket, mint a megereszkedett, a kipirulásra hajlamos, a pattanásos és a -legújabb fejlesztés eredményeként- a pigmentfoltos elváltozásokat.
Minden terméket az Oriflame Stockholmban található Bőrkutató Intézetében álmodtak meg, az ún. Bioclinic Expert Panel, egy tudósokból álló kontroll-csoport támogatásával.
Bioclinic nappali / éjszakai készítmény felnőttkori pattanásokra
Az esztétikai gyógyászat inspirálta, speciális bőrproblémára kifejlesztett készítmény egy nemzetközi tudósokból álló kutatócsoport fejlesztése.
Bőrprobléma: felnőtt korban jelentkező pattanások, illetve azok nyomainak megjelenése az arcbőrön.
Okok: hormonális változások, erős stressz-hatás, helytelen bőrápolás.
Megoldás: Bioclinic nappali/éjszakai készítmény felnőttkori pattanásokra.
Tények: a bőrápoló egy ún. NO-SPOTTM - technológián alapulva tisztítja a pórusokat, gátolja a pattanások kialakulását és elhalványítja a pattanások elszíneződött nyomait.
Összetevők: a NO-SPOTTM három hatékony összetevő kombinációja.
- Szilicilsav: tisztán tartja a pórusokat, segíti az egészségesebb bőrműködést és megakadályozza a
   pattanások kialakulását.
- Ázsiai gázló: a főleg Madagaszkáron és Ázsiában előforduló növény gyulladáscsökkentő, hegeket és
  egyéb bőrelváltozásokat halványító, kollagén-képződést serkentő hatásokkal rendelkezik.
- Tamanu-olaj: a tamanufa termésének magjaiból nyert sűrű olaj erőteljes szövetregeneráló, antibakteriális és
  gyulladásgátló hatású hatóanyag.
Eredmények: klinikai tesztek igazolják, hogy csökkenti a mitesszerek és pattanások kialakulását, a bőr gyulladásra való hajlamát, valamint halványítja a korábbi pattanások okozta elszíneződéseket.
Használata: a problémás területeken - ha szükséges az egész arcon - naponta kétszer a bőre alapos tisztítását követően, a szemkörnyék kikerülésével. Amennyiben a bőr igényli, használata kombinálható bármely nappali/éjszakai krémmel - ebben az esetben először a pattanásos területekre kerüljön a speciális készítmény, majd következzen a másik bőrápoló felvitele.
Figyelem: nappalra a Bioclinic speciális készítménye fölé mindig tegyen egy vékony réteg UV-szűrőt tartalmazó krémet.
 
Bioclinic bőrhalványító éjszakai krém
A kisebb felületeken jelentkező fokozott festék-felhalmozódások gyakran pattanások vagy sebek környezetében alakulnak ki, de gyakoriak a hormonális eredetű és az idősebb korban előforduló hiperpigmentációk is.
A Bioclinic bőrhalványító éjszakai krém olyan innovatív bőrfehérítő készítmény, amely a leghatékonyabb összetevőkkel halványítja a pigmentfoltokat és javítja a bőr tónusának egységességét.
Aktív komponense a Tone-DownTM, szabadalmaztatott formula, amely nyugati sóskakivonatból és dioic-savból áll. E két szinergens anyag szabályozza a bőr festékanyag termelődését, halványítja a sötét foltokat, csökkenti méretüket.
Tartalmaz még gingko bilobát. Ez az évezredek óta közismert növény magas flavonoid tartalmának köszönhetően erősíti a bőrt és mérsékeli az UV-sugárzás okozta bőrkárosodásokat.
A halványító krémet közvetlenül a pigmentfoltokra kell felvinni, legyen az akár az arcon, a kézfejen, vagy a testen.
A Biolinic éjszakai krém kiegészítésekén nappalra alkalmazd az Optimals Even out nappali krémet 20-as fényvédővel.
 
 
 
 
 
Bioclinic éjszakai krém bőrpír ellen
Koncentrált éjszakai krém aescin-tartalommal, amely javítja a vérkeringést, csökkenti az arcpír kialakulását és a hajszálerek töredezettségének mértékét.
30 ml
 
 
 
 
 
 
 
 
 Bioclinic színezett nappali krém bőrpír ellen
A sárga pigmentekkel gazdagított nappali krém hatékonyan fedi el a bőrpírt. A készítmény használatakor szinte azonnal tapasztalni fogod a bőrpír csökkenését. Aescint és 15-ös fényvédő faktort tartalmaz.
30 ml
 
 
 
 
 
Bioclinic koncentrált lifting-hatású nappali krém
Koncentrált, lifting-hatású nappali krém tiszta retinollal. 15-ös fényvédelme óvja a bőrt a nap káros sugaraival szemben. Szinte azonnal megemeli a megereszkedett bőrt. Rendszeres használatával hosszan tartó eredményt nyújt.
30 ml
 
 
 
 
 
Bioclinic lifting-hatású éjszakai bőrmegújító krém
Tápláló éjszakai krém tiszta retinollal, amely a bőrsejtekben fejti ki a hatását. Szinte megemeli a megereszkedésnek indult bőrt.
30 ml
 
 
 
 
Bioclinic koncentrált szemkörnyékápoló krém
Az Oriflame Bőrápolási Kutatóközpontjának legújabb fejlesztése a szemkörnyéken megjelenő elszíneződéseket kezeli.
A szem alatti kékes vagy vöröses elszíneződés fáradttá teszi a tekintetet. Kialakulásában öröklött hajlam, esetleg valamilyen betegség, pl. vashiány játszhat szerepet, de sokaknál a szem bőrének rossz vér- és nyirokkeringése, a hajszálerek törékenysége okolható megjelenéséért.
A Bioclinic szemkörnyékápolóban az ún. Micro-Bright™- technológia erősíti a szemkörnyék bőrének ereit, javítja anyagcseréjét és a bőr természetes védekező képességét.
A Micro-Bright™ összetevői:
· ázsiai gázló - a főleg Madagaszkáron és Ázsiában előforduló növény gyulladáscsökkentő,
  bőrhalványító, kollagén-képződést serkentő hatásokkal rendelkezik.
· haloxil - csökkenti az elszíneződések és duzzanatok kialakulását.
· C-vitamin - erősíti az ereket, érfalakat, halványít és véd a szabadgyökökkel szemben.
Mivel a vízhiány lassíthatja a bőr méregtelenítését, a krémben található számos hidratáló összetevő is segíti a szemkörnyéki bőrtünet megszüntetését a nyirokkeringés fokozásával.
Eredmények: rendszeres használatával csökken a sötét, kékes vagy vöröses karikák megjelenése, helyreáll a bőr mikrokeringése és erősödnek a hajszálerek.
 
Használata minden bőrtípusra és minden életkorban javasolt. Vigye fel a krémet az arcbőr tisztítása után reggel és este. A koncentrált szemkörnyékápoló krém bőrgyógyászok által bevizsgált készítmény, kialakítását az esztétikai gyógyászat ihlette, eredményességét számos klinikai teszt igazolja.
 
Bioclinic bőrvédő és –halványító nappali krém SPF 45
Az esztétikai sebészet inspirálta Bioclinic-sorozat különböző, speciális bőrtünetre kifejlesztett gyógykozmetikumokat kínál. A fejlesztők olyan hatóanyagokat és technológiákat alkalmaznak a termékekben, amelyek hatékonyan javítják az olyan bőrtüneteket, mint a megereszkedett, a kipirulásra hajlamos, a pattanásos és a - legújabb fejlesztés eredményeként - a pigmentfoltos elváltozásokat.
Minden terméket az Oriflame Stockholmban található Bőrkutató Intézetében álmodtak meg, az ún. Bioclinic Expert Panel, egy tudósokból álló kontroll-csoport támogatásával.
A Bioclinic bőrvédő és –halványító nappali krém SPF 45 (kód: 24822) olyan innovatív készítmény, amely a leghatékonyabb összetevőkkel halványítja a bőrön megjelenő sötétebben pigmentált foltokat, javítja a bőr tónusának egységességét, ugyanakkor rendkívül magas fényvédővel védelmet nyújt a káros fényhatásokkal szemben. A 45-ös faktorszámú UVB elleni szűrő kínálatunk legmagasabb szintű védelmét biztosítja a bőrnek. Ez a védelem egyrészt a sötét foltok kialakulását, másrészt a bőr UV-hatások okozta ún. fényöregedését is akadályozza.
Aktív komponense a Tone-DownTM, amely az éjszakai bőrhalványító krémben is megtalálható, egy szabadalmaztatott formula, amely nyugati sóskakivonatból és dioic-savból áll. E két szinergens hatóanyag szabályozza a bőr festékképzésének folyamatát, halványítja a sötét foltokat, csökkenti méretüket.
Tartalmaz még gingko bilobát. Ez az évezredek óta közismert növény magas flavonoid tartalmának köszönhetően erősíti a bőrt és mérsékeli az UV-sugárzás okozta bőrkárosodásokat.
A halványító krémet közvetlenül a pigmentfoltokra kell felvinni, legyen az akár az arcon, a kézfejen vagy a testen.
A Biolinic bőrhalványító termékpárosa a nappali és éjszakai krém együttes alkalmazásával a legmakacsabb, legsötétebb pigmentfoltok ellen is eredményesen vehető fel a harc. 
Kedvezményes ajánlatokhoz lapozd át aktuális katalógusunkat és regisztrálj!
Katalógus - Akciók
Szeretnék 30-70% kedvezményt
Aranylángot kérek
Regisztrálok
Hírlevél Regisztráció Rendelés
 
 
 
 
 
 
Weboldal készítés, szerkesztés | Webbolt bérlés - Sikeres webboltok | Domain regisztráció és tárhely szolgáltatás
Design by studio7designs