Teljeskörű program a teljes élethez...

DIVATRECEPTEK - ELBŰVÖLŐ KÉKBEN
Szuperkék megjelenés, ragyogó sminkkel...
Demi Moore ihlette More kollekcióval

 
 
 
Vegyél egy szexi kék ruhát, hozzá a Demi Moore ihlette More kollekciót (fülbevaló, nyaklánc és karkötő) és adj hozzá egy csipetnyi vadító kék körömlakkot.

 
De milyen legyen a sminkem?
Hadd segítsek...
 
 
 
Sminkrecept:
ARC: Először használd a Oriflame Ecobeauty hidratáló alapozót, így az arcod hibátlan és hidratált lesz. Válaszd az arcszínednek megfelelő árnyalatot. Ezután fixáld az alapozót egy kevés porpúderrel, végül orcáid kihangsúlyozására használj arcpirosítót. Én a Giordani Gold bronzosító gyöngyöket ajánlom. Természetesen mindig a megfelelő árnyalatot kell választani!
SZEM: Először a Neo Chic 25062 Vintage Purple szemhéjárnyaló trió legvilágosabb árnyalatát használd a belső szemzugba (ez élénkebbé teszi a tekintetet).
A középső árnyalatot vidd fel az egész szemhéjadra, a legsötétebbet pedig a mozgó szemhéjad külső részére, majd óvatosan satírozd össze a két árnyalatot.
A szemhéjfilccel húzz egy vonalat közvetlenül a felső szempillasor fölé. Én a 12814 Szemhéjfilccet ajánljuk, de szemhéjtust is használhatsz.
A szemhéjárnyaló legsötétebb színével húzz egy nagyon vékony vonalat az alsó szempillasor alatti részre.
A gyönyörű sminket már csak egy fekete színű szempillaspirállal kell befejezni. Ehhez kipróbálhatod a Maxi pillák 3D szempilladúsító spirált is.
Trükk! A szemhéjárnyaló (kizárólag ha por alapú) jobban megtapad és tovább kitart, ha előtte a szemhéjadra felviszel egy kevés korrektort.
 

 
 AJKAK: Ajkadra vidd fel a Giordani Gold Canary Diamond csillámló ajakfény Dazzling Red 23759 árnyalatát! Gyönyörű fedést biztosít, de ha erősebb hatást szeretnél elérni használd az ajakfény alá a Giordani Gold prémium valamelyik ajakrúzsát.
 
Katalógusok - Akciók
NYEREMÉNYJÁTÉK!
Szeretnék 30-70% kedvezményt
Aranylángot kérek
HÍRLEVÉL  REGISZTRÁCIÓ  RENDELÉS
 
                Független Szépségtanácsadói oldal. Az Oriflame hivatalos oldala: www.oriflame.hu
Weboldal készítés, szerkesztés | Webbolt bérlés - Sikeres webboltok | Domain regisztráció és tárhely szolgáltatás
Design by studio7designs