Teljeskörű program a teljes élethez...

 FORRADALOM A RÁNCTALANÍTÁSBAN:
ÚJ ECOLLAGEN ARCÁPOLÓK
ECOLLAGEN - 35 év felett minden bőrtípusra!
 
Fokozza a kollagén termelődését, feltölti a ráncokat.
A ráncok megjelenése a kollagénhiány első jele. Az új Ecollagen arckremek növényi őssejtből nyert kivonatot tartalmaznak, amely fokozza a kollagén termelődését és szinte belülről tölti fel a ráncokat. Fedezd fel az új, könnyű parabénmentes formula hatékonyságát!
 
Elgondolkoztál már valaha azon, hogy az évek múlásával miért jelennek meg a ráncok?
 
Az elsődleges ok – a bőr kollagén vesztése.
 
Ahogy öregszünk, bőrünk egyre inkább veszít kollagén tartalmából. De mi is a kollagén és miért ilyen fontos? A kollagén a bőr „fiatalság-fehérjéje”, a bőr rugalmasságáért felelős építőelem. A fiatal bőrt a kollagén belülről „támasztja”, amitől a bőr simának, rugalmasnak és gyönyörűnek tűnik. Vagyis, a ráncok valójában a kollagén tartalom csökkenésének következményei.
 
De van egy jó hírünk: a kollagén termelődését újra lehet aktiválni!
 
Büszkén mutatjuk be Neked…
 
Először az Ecollagen termékcsaládunkban…
 
NÖVÉNYI ŐSSEJTEK: 100 évnyi tudományos kutatómunka felfedte a bőrre gyakorolt fiatalító hatásukat.
A növényi őssejtek egyedülálló sejtek – az egyetlen sejtfajta, amely SOHASEM ÖREGSZIK.
Ezek a sejtek a növények “merisztéma” nevű részében találhatók és az új növényi sejtek termeléséért felelősek. Az a feladatuk, hogy újabb és újabb sejteket hozzanak létre.
A növényi őssejtek a növény teljes genetikai információ-készletét tartalmazzák, tehát a növényben található bármelyik vegyületet képesek reprodukálni.
 
A kollagén termelődését akár több mint 200%-kal is fokozhatják.
 
Az Oriflame Ecollagen termékei növényi őssejt kivonatot tartalmaznak, amelyet laboratóriumi körülmények között nyerünk ki, így biztosítva a kivonat tisztaságát.
A növényi őssejtek felhasználása az arcápolásban új fejezetet nyit és forradalmasítja a ránctalanítás tudományát.
 
Kutatások bizonyították, hogy a növényi őssejtes kezelések a bőr őssejtjeinek élettartamára és „vitalitására” pozitív hatással bír, ezzel fokozva a bőr megújuló képességét. A növényi őssejt-kivonatok nemcsak támogatják az őssejtek megújulását, hanem védik őket a károsodásoktól, így lassítják a bőrben zajló öregedési folyamatokat.
 
Az Ecollagen új formulája “feltölti” a bőrt belülről - a hidratáló, tápláló és nem utolsósorban a ránctalanító összetevőinek köszönhetően. Ezen kívül segít megvédeni, fenntartani és erősíteni a bőr kollagén-hálózatát és a bőr extracelluláris mátrixát (a kötőszöveti sejteket körülvevő, fehérjékből és szénhidrátokból felépülő hálózatát). A végeredmény: csökken a ráncok megjelenése, a bőr pedig erősebb, rugalmasabb lesz.
 
Az Ecollagen ránctalanító arcápolókat 35 év felett, minden bőrtípusra ajánljuk.
Ecollagen ránctalanító nappali krém SPF 15 fényvédelemmel
A ránctalanító arcápolás új generációja. Egyedülálló, növényi őssejtből nert ivonata szinte belülről tölti fel a ráncokat, és csökkenti az újabbak kialakulását. Új, az eddiginél még könnyebb textúrája szinte belesimul a bőrbe. Parabénmentes.
50 ml
Kódja: 26685
 
Hatékony ránctalanítás az éjszaka folyamán...
 
Ecollagen ránctalanító éjszakai krém
A krémben található növényi őssejtekből nyert kivonat fokozza a kollagén termelődését, és szinte belülről tölti fel a ráncokat és csökkenti az újabbak kialakulását. Gazdag, selymes textúrája gyorsan beszívódik a bőrbe. 50 ml
Kódja: 26686 
Regisztráció
 
Az oldal készítője és üzemeltetője Garancsi Andrea Független Oriflame Szépségtanácsadó.
Az oldalon megjelenő termékfotók az Oriflame tudlajdonát képezik.
 
Weboldal készítés, szerkesztés | Webbolt bérlés - Sikeres webboltok | Domain regisztráció és tárhely szolgáltatás
Design by studio7designs