Teljeskörű program a teljes élethez...

 Főoldal
ÖTLETEK – JAVASLATOK
A KIEGYENSÚLYOZOTT MAGABIZTOS ÉLETHEZ
 ÉP TESTBEN ÉP LÉLEK A HOSSZÚ ÉLET TITKA!
Ezért fontos egészséged megőrzése minél tovább.    
Alapvető tény, hogy létezésünkhöz hozzá tartozik az étkezés. A helyes tápanyagbevitel minősége és mennyisége gondos odafigyelést igényel. A mai rohanó világban sok mindenre oda kell figyelnünk nem csak magunkra embertársainkra is.     
Egy híres mondás szerin „Ha valami problémád van a világgal először neked kell változtatnod magadon és utána a világ is megváltozik körülötted.”.    
Ha te rendben vagy saját magaddal, nem leszel stresszes, és a felmerülő problémákra könnyedén megtalálod a megoldást. Ez igaz az egészséges étkezésre, a gondolkodás módra és a viselkedési szokásokra, valamint igényességedet fejezi ki arra hogy milyen életmódot akarsz élni. Te is jól érzed magad amikor jóllakott vagy és energiával telve.    
 
Ismered azt az érzést amikor annyit eszel és úgy jóllaksz, hogy után alig tudsz megmozdulni, hát még gondolkodni? – Nem ez az igazi jollakottság és egészségtelen is.    
 
A jollakottságon értem azt amikor alacsony GI értékű ételeket fogyasztasz, ezáltal hosszú ideig nem érzel éhséget és energikus tudsz maradni. Az alacsony 50 GI érték alatti ételek elfogyasztása után az emésztés sokkal könnyebben megy végbe, kevesebb energiát von el a szervezettől, ezáltal jóllakottan is sokáig friss és energikus maradsz étkezések után.    
Folytass minőségi és ne mennyiségi táplálkozást! - Wellness RoadMap alkalmazásával.      
   
Amikor fáradt és kimerült vagy sok minden nehezebben megy. Lelassul a reakció idő, a gondolkodás, a cselekvőképesség. Ilyenkor a tartalék energiákat kell mozgósítani ami sokkal nehezebbnek tűnik mint amikor kipihent és energikus vagy. Ezért nagyon fontos hogy az idődet és az energiádat jól tudd beosztani és maradjon elegendő idő a nyugodt pihenésre is.    
Minden este lefekvés előtt nézd át a másnapi teendőket és állíts fel prioritási sorrendet a feladatok között. Ha szükséges és ha megteheted ossz le feladatokat a családtagok és a munkatársak között, hogy mentesülj egy kicsit a rád nehezedő teher alól. Nem kell mindent magadra vállalnod.     
Kérj segítséget tőlük, így biztosan együttműködő partnerekre lelsz.    
Az első pár nap lehet hogy egy kicsit furcsa lesz számodra. Viszont a jól megszervezett időbeosztással már tapasztalni fogod hogy sokkal nyugodtabban és gördülékenyebben mennek a dolgok körülötted mint eddig.    
Amire pedig nem marad már időd azt ne erőltesd aznap, és ez ne zavarjon téged, nyugodtan tedd át másnapra és aszerint szervezd meg a továbbiakat.    
Fokozatosan iktass be egy kis időt pihenés közben relaxálásra, meditációra. Ilyenkor zárj ki minden zavaró körülményt és egy kis időre lazíts és csendesedj el belülről.    
Új energiához több pihenésre van szükséged, és több mint valószínű hogy szervezeted vitamin tartalékait is fel kell töltened. Igény esetén segít ha lefekvés előtt elfogyasztasz egy csésze meleg zöldtea, ami az éjszakai méregtelenítést elősegíti.      
   
A szervezet számára nélkülözhetetlenek:    
A jó zsírok, melyek esszenciálisak minden sejt számára kritikus szerepet játszanak az immun-, a szív- és ér- valamint az idegrendszer működésében. Esszenciálisnak nevezzük őket, mert testünk nem képes előállításukra, ezért aztán étkezéssel vagy kiegészítők használatával kell biztosítani bevitelüket. Sajnos mindennapi ételeink nem tartalmaznak elegendő esszenciális zsírsavat, mivel az esetek többségében kivonják azokból. És hogy mindezt fokozzák, transz-zsírsavakkal és hidrogenizált olajokkal pótolják helyüket, amelyek különösen károsak az egészségünkre. Ezért fontos, hogy mindenképpen kerüld azokat az ételeket / élelmiszereket amelyekben ezek előfordulnak, és helyettesítsd őket jó zsírokat tartalmazó étrenddel. Természetes Omega 3-zsírsavat   tartalmazó élelmiszerek pl.: sötét leveles zöldségek, dió, lenmag, lenmagolaj, hidegvízi halfajták: lazac, tonhal, pisztráng, óriási laposhal, szardínia.    
Minden esszenciális zsírsav gyorsan lebomlik fény, hő, levegő és fémek hatására. A lehetőségeink nagyon szűk körben teszik lehetővé a megfelelő szükséges napi mennyiség bevitelét. Minden nap ezen az étrenden kellene élnünk és frissen kellene hogy az asztalra kerüljön.    
Az esszenciális zsírsavak szervezetünk kémiai reakcióinak ezreiben játszanak kulcsfontosságú szerepet. Testünk minden sejtjének szüksége van az esszenciális zsírsavakra.      
   
A szép és egészséges bőr ritka kincs. Bőrünk a testünknek legnagyobb felületét képezi. Legfőbb szerepe többek között a légzés, a védelem és a méregtelenítés. Egészségi és esztétikai okokból különösen fontos a bőrápolási rutin napi szintű alkalmazása hogy sokáig egészségesen tündöklő bőröd legyen.    
A férfiaknak is szükségük van a helyes bőrápolásra, legalább annyira mint a nőknek, mivel a borotválkozás által sokkal érzékenyebb a bőr!    
A mindennapi arcápolás és bőrápoláshoz használj az életkorodnak és bőrtípusodnak megfelelő hidratáló krémet.
Teljes bőrápolási rutin elsajátításáért regisztráljitt és különleges ajándékokban részesülhetsz a 20 % azonnali kedvezmény mellett. 
Az Oriflame katalógusában minden kategóriában találsz magadnak több ajánlatot is első-osztályó minőségben 100 % - os garanciát vállalva a minden termékre. 
 
A testsúly felesleg lefaragásához és az elért súly megtartásához kiváló minőségű és összetételű Wellness étrend-kiegészítők közül választhatsz a Wellness Katalógusból. Nagyobb súly lefaragása és az elért súly megtartásához kiegészítésként a a Wellness Road Mapp   -ban leírtak alkalmazása javasolt. Naponta min. fél óra állapotodnak megfelelő sportos mozgással eltöltött idő annyi energiával tölti fel a testedet mintha 10 évet fiatalodnál.      
Így a kettő együttes alkalmazásával biztosan és tartósan eléred a vágyott célodat. A Wellness Shakek fogyasztása (hidegen) vagy egy finom meleg Wellness Leves   csodákat művel a leesett vércukorszinttel. Tartalmazza 100 %-os természetes összetételben a szervezet számára legfontosabb emésztést javító, építő, regeneráló és energiát adó egészséges zsírsavakat, fehérjéket és vitaminokat. A legjobb kiegészítése a diétának és a súlymegtartó programnak. Nincs jojo effektus és éhezés. Elkészítése minimális időt igényel, 1 perc alatt elkészíthető. Utazás közben is kiváló útitárs, bárhol bármikor fogyasztható csak 2 dl hideg ill. forró víz kell hozzá.      
   
Érdemes tudni:     A zöldségek és gyümölcsök minősége sajnos már nem a régi, vitamin és ásványi anyag tartalmuk az évek elteltével csökkennek. A földek tápanyag hiányosak, a tárolás és feldolgozás által is veszítenek tápanyag értékükből. Mire a tányérba kerülnek minimális a tápanyag tartalom. Ezért a kutató orvosok étrend-kiegészítők szedését javasolják gyermekeknek és felnőtteknek egyaránt.
Felnőttek részére a   Wellness Vitamin-csomagot ajánljuk amelyben minden benne van ami az egészséghez szükséges. Ha vannak gyermekeid / unokáid egészségének megóvására, immunrendszerük erősítésére és erőnlétük valamint állóképességük megőrzésére kiváló minőségű WellnessKids termékeket tudunk ajánlani. Vitaminok pótlására a   WellnessKids Multivitamin és ásványi anyagok étrend-kiegészítő tabletta adásával 3 – 18 éves korig.      
Kifejezetten a gyermekek növekedéséhez, szellemi teljesítmény igényeihez mérten van kifejlesztve az Oriflame   WellnessKids Omega 3-zsírsav tartalmú étrend-kiegészítője. A Multivitamin és ásványi anyagok valamint az Omega 3-zsírsavak étkezésbe iktatása a gyermekeid energiáját megnöveli, szellemi és testi fejlődésüket nagy mértékben támogatja, állóképességük erősödni fog valamint tanulmányi eredményeikben is megmutatkozik.    
Mindezt a legbiztonságosabb helyről származó, a legszigorúbb ellenőrzés mellett előállított, és az egyik legjobb minősítéssel rendelkező gyártótól, az Oriflame saját gyárából, a gyermek étrend-kiegészítők piacán egyedülálló folyékony adagolható kiszerelésben, a legjobb áron. Biztosítása minden gyermek számára létfontosságú úgymint a vitaminok, mert növekvő szervezetük működésében alapvető kémiai folyamatokat támogatnak.      
   
Tudtad?      
Nem csak közismert dolog, hanem tény, hogy a túlzásba vitt kávéfogyasztás ártalmas lehet a szívre és az érrendszerre. Emeli a pulzusszámot, a vérnyomást, fokozza a szív munkáját. Sokan nem tudnak lemondani a kávézásról, szinte szertartásként beleépül a napi rutinba.    
Mindemellett növeli a metabolikus (anyagcserével kapcsolatos) szindróma (tünetegyüttes) kialakulását - több, egymással összefüggő anyagcserezavar együttes fennállása – és annak súlyosbodásához vezethet. Ez a szindróma sajnos már nemcsak a 30-as de a 20-as korosztályt is fenyegetheti a sok energiaital, alkohol valamint gyorséttermi étkezések miatt.    
Orvoskutatók nagy esetszámú tanulmányok alapján azt bizonyították, hogy napi 4 csésze kávé fogyasztása mellett mutatható ki egyértelműen, hogy ez az infarktus és egyéb szív- és érrendszeri betegségek rizikófaktora lenne, kb. 2,5-szeres rizikót jelent a kávét nem fogyasztók csoportjához képest.    
A koffeinmentes kávé káros hatásait is több orvosokból álló csoport vizsgálta. Bebizonyították például, hogy a koffeinmentes kávét olyan kávébabból állítják elő, melynek sokkal magasabb a zsírtartalma, ezáltal a vér koleszterinszintjét jelentősen emeli. Ez fokozza az érelmeszesedés és a későbbi szövődmények kialakulásának kockázatát.    
Nem szabad hinni sem a fekete kávé sem a zöldkávét körül keringő fogyasztását egészségre nézve előnyösen feltüntető egyéb jótékony hatású ígéreteknek. Elszomorító hogy az emberi hiszékenységet kihasználva hosszútávon gátlástalanul rombolják egészségünket és minden oldalról igyekeznek beállítani a károsat is egészségesnek, miközben egyre több a mellékhatások miatt kialakult betegségek száma.
   
Egészségmegőrző programunkkal alapvető problémáidra találhatod meg a megoldást.    
A vitalitás, a fittség, az egészség nem alkat és sok esetben nem örökletes tényezők függvénye, hanem életmód szemléleted tesz azzá amilyen életet élsz.
   
Az összes wellness étrendkiegészítőink beszerezhetőek 20 % kedvezménnyel itt.
   
Ha regisztrálsz nálunk nem csupán egy egészséges élet lehetőségét kapod a kezedbe, ennél sokkal többet. Anyagi függetlenségedet is megteremtheted vele azáltal hogy másoknak is megmutatod az utat és megtanítod hogyan tudja ugyanezt elérni.          
 
Igen, szeretném megélni mindennapomat egészségben! REGISZTRÁLOK!       
Igen, örömmel ajánlom ismerőseimnek is ezt az utat! AJÁNLATOKAT ADOK!
 
 
Ajánlom az ismerőseimnek az oldalt:
 
Az én nevem:                       
E-mail címem:              
Tel.számom:                 
 
 
1.) Ismerősöm neve:     
      E-mail címe:            
 
2.) Ismerősöm neve:      
      E-mail címe:             
 
3.) Ismerősöm neve:      
      E-mail címe:             
 
4.) Ismerősöm neve:      
      E-mail címe:             
 
5.) Ismerősöm neve:      
      E-mail címe:             
 
                                                  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
xxx
 
 
 
 
 
Weboldal készítés, szerkesztés | Webbolt bérlés - Sikeres webboltok | Domain regisztráció és tárhely szolgáltatás