Teljeskörű program a teljes élethez...

Érezd gyönyörűnek magad - My Naked Truth
Legyen ez a finom, nőies illat, amely segít megtalálni belső harmóniádat.
Titokzatos önbizalom, végtelen nyugalmat és harmóniát árasztó kisugárzás - hogyan írhatánánk le a természetes, időtlen nőiességet? A My Naked Truth felfedi az egyszerű, természetes szépség titkát.
 
A My Naked Truth EdT a belső kiegyensúlyozottság esszenciája, mely lágy, könnyed harmóniafelhőbe burkol és lehetővé teszi a természetes szépséged és kisugárzásod megnyilvánulását.
 
A púderes virágok, a zamatos gyümölcsök és az érzéki fás aromák kombinációja, mint egy selymes fátyol lengi körbe használóját, és fokozza a természetes nőiesség és a harmónia megnyilvánulását...
 
Egyszerű és mégis tökéletesen felépített kompozíció, ez az érzéki illat mintegy második bőrt hoz létre a két kiváló parfümőrnek, Amandine Clerc-Marie és Christiane Ploss köszönhetően.
 
A gyengéd érintés - Gyapotvirág
 
A nőies illatot a finom lágy és nyugalmat sugárzó gyapotvirág inspirálta.
 
Körülbelül két nónappal az ültetés után jelennek meg az első bimbók a gyapotvirágon. A különleges virág változtatja a színét, az első időben krémszínű, majd sárga és legvégűl gyönyörű púder rózsaszín. Végül a melegben megjelennek a gyapotszálak is.
 
Ezzel az elképzeléssel hozták létre a parfűmőrök a különleges illatot, mely egyszerre lágy és tiszta, mint a fehér pamut.
Lágyság és ragyogás a fejjegyben a friss almavirággal, a pezsgő calabriai bergamottal és édes, zamatos licsivel.
 
A szívjegy modern akkordjai biztosítják az illat különlegességét: lédús sárgabarack, feltűnő japán illatcserje és érzéki rózsa.
 
Gazdag, fás akkordok jelennek meg az alapjegyben: cédrusfa, szantálfa, gyapotvirág.
 
A tökéletes nőnapi ajándék
 
Minden nő gyönyörűnek kellene érezze magát. Van-e jobb módja annak, hogy kifejezzük elismerésünket életünk különleges hölgyeinek - édesanyánknak, nővérünknek, legjobb barátnőnknek - mint egy olyan illattal, amely maga is a szépség, szeretet és belső béke szimbóluma? Oszd meg a boldogság érzését Nőnapkor és ajándékozz tökéletes harmóniát.
Az illat megvásárlásával most egy ajándék karkötő a meglepetés.
 
My Naked Truth: A szépség az én igazságom. Az igazság az én szépségem.
 
 Regisztráció
 
Weboldal készítés, szerkesztés | Webbolt bérlés - Sikeres webboltok | Domain regisztráció és tárhely szolgáltatás
Design by studio7designs