Teljeskörű program a teljes élethez...

PURE NATURE AROMATERÁPIÁS ARCÁPOLÓK
MINDEN NAP JÓ HANGULATBAN
Az arcápolók, a bennük található olajoknak köszönhetően, aromaterápiás hatást is nyújtanak, így nemcsak a bőrműködést, de használóik hangulatát is jótékonyan befolyásolják.
A pacsuli és az ilang-ilang számos illatunk alkotója. Az arcápolásban e két esszenciális olajban gazdag növényi kivonat bőrvédő, hidratáló, puhító és komfortjavító tulajdonsága érvényesül. Leghatékonyabban a száraz bőr kezelése során alkalmazhatóak. A készítmények rendkívül kellemesen, hosszantartóan illatosítják a bőrt.
Pure Nature 2-az 1-ben arctisztító pacsulival és ilang-ilanggal
Eltávolítja a szennyeződéseket és a sminket. Az arctisztító szappanmentes. Használd naponta kétszer. Megnedvesített vattára tegyél egy keveset a lemosóból, töröld át vele az arcbőrt, majd öblítsd le.
Kód: 24471
Pure Nature arckrém pacsulival és ilang-ilanggal
Hidratáló krém akár nappalra, akár éjszakára feltehető. Az esszenciális olajak mellett számos hidratálót és bőrfelszínt regeneráló sheavajat tartalmaz.
UV-szűrő mentes.
Kód: 24470
Pure Nature arcmaszk pacsulival és ilang-ilanggal
Tápláló hatású arcmaszk száraz bőrre. A bőr szírtartalmának egyensúlyát a hatóanyagokban gazdag kakaóvaj és mandulaolaj regenerációját a két fő növényi kivonat - pacsuli, ilang-ilang biztosítja. Használd igény szerint hetente egyszer/kétszer.
Vidd fel a maszkot a megtisztított bőrre, hagyd kb. 10-15 percig hatni, majd a maradékot nedves kézzel masszírozd bőrödbe. A készítményeket bőrgyógyászok tesztelték.
Kód: 24472
Kedvezményekért lapozd át aktuális katalógusainkat és regisztrálj!
Katalógusok - Akciók
Szeretnék 30-70% kedvezményt
Aranylángot kérek
Regisztrálok
Hírlevél Regisztráció Rendelés
 
Weboldal készítés, szerkesztés | Webbolt bérlés - Sikeres webboltok | Domain regisztráció és tárhely szolgáltatás
Design by studio7designs