Teljeskörű program a teljes élethez...

ROYAL VELVET
Királynői kényeztetés az arcbőrnek!
A szép bőr luxusát minden hölgy megérdemli.
Az Oriflame egyik legsikeresebb arcápoló családja bőrtípustól függetlenül 40 év fölött.
Bőrfeszesítő arcápolás feketeírisz kivonattal.
Az életkor előrehaladtával csökken a bőr kollagén– és elasztintermelődése. Ezek a fehérjerostok fontos szerepet játszanak a bőr fiatalos kinézetének, feszességének és rugalmasságának kialakításában, így hiányukban felgyorsul a bőr öregedése.
A lifting-hatású, feszesebb arckontúrt teremtő Royal Velvet arcápolók közös összetevője a fekete íriszből nyert kivonat, amely jelentősen lelassítja a bőröregedés folyamatát és erősíti a bőr szerkezetét.
 
Royal Velvet borfeszesito arctisztító tej
Az új, könnyű textúrájú arctisztító gyengéd a bőrhöz. Eltávolítja a szennyeződéseket, ragyogóbbá teszi a bőrt és nem szárítja azt. Gazdagon tartalmaz feketeírisz-kivonatot.
200 ml
Kód:22421
Kedvezményekért regisztrálj ingyen és lapozd át katalógusunkat!
 
Royal Velvet por állagú arcradír
Mikroszemcsés, por állagú arcradír, amely vízzel összekeverve gyengéd, krémes arcradírrá alakul. Mélyen tisztítja és fiatalosabbá teszi a bőrt. Feketeírisz-kivonata (Black Iris Infusion™) feszesít és rugalmassá tesz. Használja heti 1-2 alkalommal.
40 g
Kód:23823
Kedvezményekért regisztrálj ingyen és lapozd át katalógusunkat!
 
Royal Velvet nyugtató arctonic
Új, nyugtató formulájú arctonik. Simítsa vele végig a megtisztított arcbőrt. Eltávolítja a szennyeződések és a smink maradékát, valamint felkészíti a bőrt a nappali és az éjszakai krémek hatóanyagainak a befogadására. Gazdagon tartalmaz feketeírisz-kivonatot.
200 ml
Kód:22423
Kedvezményekért regisztrálj ingyen és lapozd át katalógusunkat!
 
Royal Velvet bőrfeszesítő nappali krém SPF 15
A nappali krém erősíti és intenzíven hidratálja a bőrt. Gazdagon tartalmaz feketeírisz-kivonatot (Black Iris Infusion™), amely puhábbá, feszesebbé, megjelenésében fiatalosabbá varázsolja a bőrt. 15-ös faktorú fényvédővel ellátva.
50 ml
22424
Kedvezményekért regisztrálj ingyen és lapozd át katalógusunkat!
 
Royal Velvet regeneráló éjszakai krém
Hidratáló, pazar textúrájú éjszakai krém feketeírisz-kivonattal (Black Iris InfusionTM). Fiatalossabbá és feszesebbé teszi a bőrt az éjszaka folyamán.
50 ml
Kódja: 22814
Kedvezményekért regisztrálj ingyen és lapozd át katalógusunkat!

Royal Velvet lifting hatású szérum
A fekete írisz- és borsókivonat, hidratálók és meteorit ásványok (magnézium, mangán, cink) hatékony kombinációjából álló komplex megakadályozza a bőr kötőszöveti rostjainak lebomlását - így javítja a bőr szerkezetét, rugalmasságát, feszességét. Az arc kontúrját határozottabbá teszi, hatására a bőr simább, kifinomultabb, megjelenése fiatalosabb lesz. A magas hatóanyag-tartalmú szérum fokozza a Royal Velvet arckrémek hatékonyságát. Használható a nappali/éjszakai arcápolók alá, vagy önmagában, akár naponta is.
Lehetőséget nyújt a bőrműködés stimulálására, amennyiben a radírozást követően vastagabb rétegben visszük fel a szérumot az arc- és nyak bőrére, hetente egy-két alkalommal. Praktikus kiszerelése, beépített applikátora könnyű, precíz és higiénikus alkalmazást tesz lehetővé.
Vidd fel a szérumot az arcbőrre a tisztítást követően, a nappali és az éjszakai krémek felvitele előtt. Használd rendszeresen, heti 2-3 alkalommal, vagy intenzív kezelésként naponta.
30 ml
Kódja: 22817
Kedvezményekért regisztrálj ingyen és lapozd át katalógusunkat!
 
Royal Velvet bőrfeszesítő kapszula
A sorozat új készítménye, a koncentrált hatóanyag-tartalmú bőrfeszesítő kapszula öt, értékes, tápláló hatású olaj és a feketeírisz-kivonat kombinációja.
A szezám-, avokádó-, barackmag-, sáfránymag-olaj és a feketeribizli gazdagon tartalmaznak antioxidánsokat, vitaminokat, ásványi anyagokat és értékes zsírsavakat. Hatásukra a bőr szinte azonnal simábbá és feszesebbé válik, valamint víztartalma is javul.
A kapszula használatával a bőr napról napra átalakul, csökken a finom vonalak és a ráncok megjelenése, akár már 2 hét használat után.
*94 hölgy bevonásával végzett, szubjektív fogyasztói véleményfelmérés alapján a bőr megjelenésén történt változások négy hét használat után:
• Csökkent a finom vonalak és a ráncok megjelenése (83%)*
• A bőr észrevehetően feszesebb és tápláltabb lett (86%)*
• A bőr ragyogóbb lett - 85%*
• A bőr hidratáltabb lett - 93%*
Minden tégely 28, pontosan adagolt, egyszeri használatra elegendő kapszulát tartalmaz. A kapszula mentes konzerválószerektől, mivel biztonsági csomagolása megőrzi a benne található formula tisztaságát és hatékonyságát.
Használata:
A kapszula kinyitásához csavard le annak elvékonyodó részét. Az ujjaid segítségével simítsd a tartalmát az arc és a nyak bőrére minden reggel és/vagy este, a Royal Velvet nappali/éjszakai krém (vagy bármely Oriflame bőröregedést gátló készítmény) használata előtt.
A bőr igénye szerint, akár kúraszerű, akár rendszeres alkalmazása is javasolt.
Kódja: 24547
Kedvezményekért regisztrálj ingyen és lapozd át katalógusunkat!
 
Royal Velvet bőrfeszesítő szemkörnyékápoló krém
A szemkörnyékápoló új, továbbfejlesztett formulája feszesíti a szemkörnyék bőrét, és határozottabbá teszi a kontúrvonalát. Gazdagon tartalmaz feketeírisz-kivonatot, amely simábbá, feszesebbé teszi a bőrt, és csökkenti a finom vonalak és ráncok megjelenését. 15 ml
Kód:22815
Kedvezményekért regisztrálj ingyen és lapozd át katalógusunkat!
Katalógus - Akciók
Regisztráció
 
 
Weboldal készítés, szerkesztés | Webbolt bérlés - Sikeres webboltok | Domain regisztráció és tárhely szolgáltatás
Design by studio7designs