Teljeskörű program a teljes élethez...

SIR AVEBURY EDT
Egy klasszikus, elegáns illat - kifinomult és modern...
az előkelő eleganciát kedvelő férfiak klasszikus, friss illata...
A ma előkelő úriembereinek számára.
 
Mi lehet vonzó egy férfiban, aki kifogástalan udvariassággal cselekszik, aki kifinomult, aki kinyitja az ajtót a hölgy előtt, aki úgy viselkedik, mint egy nemes?
Ez egyszerű: egy igazi úriember örökké vonzó, fejedelmi és kifinomult, aki sármjának nem lehet ellenállni. Az időtlen, igazán arisztokratikus illat, Sir Avebury Eau de Toilette, ezt most mind megvalósítja.
 
A parfümtervezők vágya az volt, hogy az illat teljesen magában foglalja a modern angol úriember nemesi származásának kisugárzását, nagyvilági viselkedését, férfiasságát, határozottságát és humorát és mindezt egy modern köntösben jelenítse meg. Frank Voelkl parfümőr víziója hozta létre a Sir Avebury-t. Az illat tervezés során inspirálta mindaz, amely kifejezi a modern luxust. A fás-fűszeres család hangsúlyozásával a zavartalan egyszerűséget és előkelőséget a három rendkívüli összetevő együttesen biztosítja: a fekete- és maté tea illetve a cédrus. A fejillatban fellelhető még a gyümölcsös grapefruit, az aromás ciprus, illetve az alapban a kasmír és a cédrusfa teszi teljessé ezt az elegáns illatot.
A méltóságteljes üveg design továbberősíti Sir Avebury vonzerejét; a nehéz, cink-alumínium fémötvözet kupak egy nemesi címerrel tükrözi az előkelő férfias aspektusokat.
Az aromás fekete tea és cédrusfa felejthetetlen elegyével a Sir Avebury Eau de Toilette megtestesíti a klasszikus, angol luxust, az elegáns és ellenállhatatlan illatot, mely kiemeli a férfias karaktert.
50 ml, Kódszáma: 26763
C17-es katalógustól rendelhető.
Katalógusok - Akciók
Regisztráció
 
Weboldal készítés, szerkesztés | Webbolt bérlés - Sikeres webboltok | Domain regisztráció és tárhely szolgáltatás
Design by studio7designs