Teljeskörű program a teljes élethez...

A Fitten Jobb tevékenysége az Oriflame-mel
 
Az egészség megőrzését, a megelőzést (prevenciót) elsődleges szempontnak tartjuk az életminőség megtartása és javítása tekintetében. Összetettségét tekintve minden ami az egészség megőrzésével kapcsolatos, a mai tudomány által fellelhető legújabb információk alkalmazásával ötvözve tudásunk legjavával végezzük munkánkat.
Elhivatottságunk az egészséges életforma kialakításának támogatása és ösztönzése összekapcsolva a prémium minőségű étrend-kiegészítő termékeink fogyasztásával.
Elsősorban olyan közreműködő támogatókat, munkatársakat keresünk akik egészséges életmódra törekednek, akik nyitottak új dolgokra, akik velünk akarnak tartani ebben a nemes küldetésben, akik megfelelően tudják képviselni és terjeszteni ezt a szemléletmódot.
Egészségmegőrző programunkban elsődleges szempont a helyes étkezési szokások- valamint egészséges életmód kialakítása. Ennek a szempontnak a betartása már önmagában is egészségjavító hatású lehet számos tünetegyüttes esetében.
 
Ezért is fontos hogy az embereket megtanítsuk odafigyelni önmagukra, hiszen mindenkinek fontos az egészsége. Ezt az életmódot, mindenki betudja építeni saját életfeladatába, hogy egészségesen élhessen amíg csak lehet.
Soha nem késő elkezdeni. De nem mindegy hogyan. Ehhez tudunk egy mindenki számára érthető és járható utat mutatni.
 
Cégünk az Oriflame közvetlen értékesítéssel foglalkozik. Ami azt jelenti hogy közvetlenül a gyártótól szerezhetjük be a számunkra fontos termékeket. Lehetővé téve az alacsony árszintet és további jövedelemforrást törzsvásárlóink részére.
A közkedvelt kozmetikumok mellett termékkínálatban szerepelő Wellness by Oriflame étrend-kiegészítők azok amelyek az egészséges táplálkozás kieégszítéséhez nélkülözhetetlen - alapvető vitaminok, ásványi anyagok, esszenciális fehérjékben és rostokban gazdag - alapvető tápanyag forráshoz juttatja fogyasztóit.
Étrend-kiegészítő készítményeink fogyasztása nagy mértékben hozzájárul az immunrendszer egészséges működéséhez, alapvető biológiai folyamatokban vesznek részt biokatalizátorként. Az esszenciális fehérjékben, vitaminokban és rostokban gazdag összetétel az emésztést javító (prebiotikus) hatás révén hozzájárul a jó közérzet kialakulásához.
A Wellness by Oriflame étrend-kiegészítők egészségesek, természetes összetevőket tartalmaznak, számos nemzetközi minősítéssel rendelkeznek, 100%-ban biztonságosak.
Amennyiben te is törekszel az egészséges életmód kialakítására és szívesen alkalmaznád tudásodat a mi programunkban, szakmai tapasztalatoddal és új dolgokra nyitottan szeretnél hozzájárulni tevékenységünk sikeréhez, örömmel vesszük ha regisztrálsz a csapatunkba.
Döntéseddel velünk hosszútávú sikeres együttműködésre számíthatsz.
 
Regisztráció
 
 
Weboldal készítés, szerkesztés | Webbolt bérlés - Sikeres webboltok | Domain regisztráció és tárhely szolgáltatás
Design by studio7designs