Teljeskörű program a teljes élethez...

TIME REVERSING INTEZNZÍV ARCÁPOLÓK 55+ ÉVES KORTÓL
A FIATALSÁG MEGŐRZÉSÉNEK TITKA
ORIFLAME TIME REVERSING SKINGENIST IITM
55 év fölött a bőr drámai gyorsasággal veszít tömörségéből, tartásából, feszességéből.
Az Oriflame 2008-ban egy kifejezetten ennek a korcsoportnak kifejlesztett arcápoló sorozatot hozott forgalomba, Ifjúságmegőrző intenzív néven, amely most megújul.
Az új Ifjúságmegőrző Intenzív készítmények két nagy hatásfokú összetevője a GenisteinSOY és az Amino+TM, amelyek bizonyítottan javítanak a bőr hormonális öregedésének tünetein: mély ráncok, matt, színtelen bőr, gyengülő kötőszövet és anyagcsere, határozatlan arckontúr.
A Genistein egy olyan izoflavonoid, amelyet szójából nyernek és erőteljes bőrfiatalító hatással rendelkezik. Az optimális hatékonyság érdekében a szójából nyert kivonatot 10 lépésben tisztítják, majd az így kapott aktív hatóanyag kapszulákba zárva jut el a bőr legmélyebb rétegeibe, ahol a gének szintjén fejti ki hatását.
3 ún. „szépséggént” stimulál:
Aquaporin gén – megakadályozza a bőr kiszáradását
CD44 gén –fiatalítja a bőrsejtek
Cadherin gén – a bőr szerkezetét erősíti.
Ez az összetevő megtalálható a 45 év fölöttieknek ajánlott Ifjúságmegőrző sorozat termékeiben is.
Az Ifjúságmegőrző intenzív speciális formulája a nagy hatásfokú Amino+TM komplex, amely erősíti a bőr kötőszöveti rétegét.
Az Amino+TM -t két olyan peptid alkotja, amelyek serkentik a bőr sejten kívüli szerkezetének újraépülését, regenerációját. Ez oly módon történik, hogy növeli a kötőszöveti rostok (kollagén és elasztin), a hyaluronsav (hidratációt biztosít) és a glucosaminoglycans (egy komplex cukorvegyület, amely szintén szükséges az erős kötőszövethez) termelődését.
Az Amino+TM klinikai vizsgálatokkal igazoltan csökkenti a bőr megereszkedettségét, a ráncok kialakulását és a meglevők mélységét, valamint határozottabbá teszi az arc kontúrjait.
Ifjúságmegőrző intenzív SkinGenist TM nappali krém SPF15 (kód: 24181)
Ifjúságmegőrző intenzív SkinGenist TM éjszakai krém (kód: 24188)
A tiszta és kapszulába zárt GenisteinSOY a szépséggénekre hatva a bőrt rugalmassá, tömörré, életerőt és fiatalságot sugárzóvá varázsolja. Az egyedülálló, szabadalmaztatott Amino+TM javítja a bőr tömörségét, így erősíti az arc kontúrvonalait és láthatóan csökkenti a ráncok megjelenését.
A nappali krém 15-ös UV-védelmet nyújt. Bőrpuhító, védő, gyulladáscsökkentő, a bőr színét javító további összetevői: lecitin,- kövirózsa-, gulan-, édesgyökér- és borsókivonat.
Az éjszakai krém egy testes, magasabb zsírtartalmú készítmény, amely a bőr szárazságát sheavajjal szünteti meg.
Ifjúságmegőrző intenzív SkinGenist TM szemránckrém (kód: 24667)
A GenisteinSOY és a szabadalmaztatott Amino+TM javítja a szemkörnyék bőrének megjelenését. Kakaóvaj, sheavaj, E-vitamin és borsókivonat tartalommal csökkenti a ráncok megjelenését, a meglévők mélységét, hidratálja és feszesíti a szemkörnyék bőrét.
Használja naponta kétszer, reggel és este a bőr tisztítását követően.
Katalógusok - Akciók
Szeretnék 30-70% kedvezményt
Regisztrálok
Aranylángot kérek
Hírlevél Regisztráció Rendelés
 
                         Független szépségtanácsadói oldal. Az Oriflame hivatalos weboldala: www.oriflame.hu
Weboldal készítés, szerkesztés | Webbolt bérlés - Sikeres webboltok | Domain regisztráció és tárhely szolgáltatás
Design by studio7designs