Teljeskörű program a teljes élethez...

Egy emlékezetes éjszak pezsgő illata
Az ünnepek varázslatos hangulata
VIP Night EdP
Tündöklő elegancia, pazar pompa és egy exklúzív illat.
Egy esszencia különleges alkalmakra.
 
Semmi sem példázza jobban az ünnepet, mint az arany csillogása, a szilveszteri tűzijáték és a gyöngyöző pezsgő. Két rendkívüli illatkreátor egy parfümben alkotta meg azt az illatot, mely képviseli az elegáns esték összes aspektusát. Az illat, amely méltó az év utolsó fontos eseményére, a szilveszter éjjelére, hogy a rendkívüli estén Te is átélhesd a csodát.
 
Gyönyörű, gömbölyű üvegbe zárták a mágikus összetevőket, melyek a vonzás és egyedülállóság érzését teremtik meg. Az egész kompozíció erősen hangsúlyozza az eleganciát és a nőiességet.
 
Az első benyomás a gyümölcsök (grapefruit és körte) és az abszolút luxus megtestesítője, a 24 karátos aranylemezkéket tartalmazó, Luxor pezsgő keveréke. Ennek helyét veszi át egy nagyon gyengéd virágkompozíció (ylang-ylang, narancsvirág, fehér jázmin), de a háttérben mindvégig ott rejtőzik az egzotikus szantálfa elegye a füstös pacsuli és az édes-bódító vaníliával.
Ennek nem lehet ellenállni.
 
Az arany a napfény, a halhatatlanság, a dicsőség jelképe, a testi, lelki, érzelmi és spirituális gazdagságot sugallja. Használja bátran, bűvölje el környezetét!
50 ml, Kódszáma: 26761
C17-es katalógustól rendelhető!
Katalógusok - Akciók
Katalógusok - Akciók
 
Weboldal készítés, szerkesztés | Webbolt bérlés - Sikeres webboltok | Domain regisztráció és tárhely szolgáltatás
Design by studio7designs