Teljeskörű program a teljes élethez...

Ízletes karcsúság titka

Hogyan nyerheted vissza te is karcsúságodat úgy, hogy közben nem éhezel és élvezed az elért eredményeidet?
Mi a titka a "jojó effektus" nélküli fogyásnak?
Megtaláltam a megoldást végleges karcsúságomra!  A Wellness shakkel elfelejthetem az édesség utáni vágyamat, normalizálódott az inzulinszintem és hosszú évek után nincs "jojó effektusom", egyszer sem éhezem. Ezelőtt több sanyargató módszert kipróbáltam aminek plusz többlet kiló lett a vége. Az elmúlt öt évben a foglalkozásom által autóhoz voltam kötve, mindíg azt ettem amit éppen találtam és nem fordítottam kellő mennyiségű időt a mozgásra. A munka mindíg fontosabb volt. Elhatároztam változtatok az életmódomon. Váltottam és több szabadidőt engedélyeztem magamnak. Azóta rendszeresen mozgok,  változatosan étkezem és beiktattam a reggeli étkezésbe egy wellness shaket. Mindezek mellett elfogyasztok naponta 2-3 liter folyadékot. Öt hónap eredménye 12 kg minusz. Amikor nassolni támad kedvem, akkor elkészítek egy finom italt a kedvenc ízesítésű Wellness Shake-ből és jól érzem magam. 
A Wellness by Oriflame Italpor GI értéke (GI = Glikémiás Index) csak 28 vízzel vagy ízesítés nélküli hideg gyümölcs teával keverve.
A GI lényege az, hogy a bevitt szénhidrát minősége lassan emeli meg a vérben a glükóz szintet és tartósan megmarad ez az optimális hatás. Az alacsony GI-t tartalmazó ételek a fogyást támogatják úgy, hogy a két étkezés között nincs jojo-effektus.
 
Most már csak az a kérdés, hogy te mit szeretnél, egészségesen jól érezni magad a bőrödben, vagy falánk éhesen várni a következő étkezést?
 
WELLNESS-KVÍZ
 
Szeretnél jojo-stressz mentesen élni?
Szerezd meg az első csomagodat!
Regisztrálj most!
 
Független Szépségtanácsadói oldal. Az Oriflame hivatalos weboldala www.oriflame.hu
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
xxx
Weboldal készítés, szerkesztés | Webbolt bérlés - Sikeres webboltok | Domain regisztráció és tárhely szolgáltatás